The best source for viral videos on the web

KALAH CEPET | SALSA KIRANA VERSI REGGAE JANDHUT

by on October 25th, 2020
15 CommentsComments

KALAH CEPET | SALSA KIRANA VERSI REGGAE JANDHUT

LAGU : KALAH CEPET
CIPT. R. HUSEIN ALBANA
VOCAL SALSA KIRANA

LIRIK LAGU :
Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu di gondhol ilang

========================================

buy youtube views, video seeding, viral video VideoViralViews.com

Tags: , , , , , ,
Categories: Entertainment

Comments

Feed
Trackback URL

Leave Comment

Commenting Options

Alternatively, you can create an avatar that will appear whenever you leave a comment on a Gravatar-enabled blog.