The best source for viral videos on the web

Posts Tagged ‘VERSI’

KALAH CEPET | SALSA KIRANA VERSI REGGAE JANDHUT

Sunday, October 25th, 2020

KALAH CEPET | SALSA KIRANA VERSI REGGAE JANDHUT

LAGU : KALAH CEPET
CIPT. R. HUSEIN ALBANA
VOCAL SALSA KIRANA

LIRIK LAGU :
Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu di gondhol ilang

========================================

buy youtube views, video seeding, viral video VideoViralViews.com

Bintang Di Surga Versi ROCK (Peterpan) – Cover by Jeje GuitarAddict ft Shella Ikhfa

Wednesday, July 3rd, 2019

Share & Like if you like this cover. 😀
Please SUBSCRIBE for more cover/music/tutorial.
Find me on :
https://www.instagram.com/jefriirsyad/
Recorded, Edited, Mixed & Mastered by Jeje GuitarAddict at Seventh Records, Jakarta.

Vocal : Shella Ikhfa
Bass : Denhar
Guitar : Jeje
Drum : Nicko Prabowo

Bintang Di Surga ROCK (Peterpan) Cover by Jeje GuitarAddict ft Shella Ikhfa

buy youtube views, video seeding, viral video VideoViralViews.com

cover cinta beda agama versi reggae 2018

Tuesday, October 30th, 2018

Video Rating: / 5

buy youtube views, video seeding, viral video VideoViralViews.com

PIKER KERI – COVER VERSI REGGAE MAKNYUSSS VIRAL – by Fdj Emily Young

Tuesday, August 7th, 2018

PIKER KERI – COVER VERSI REGGAE MAKNYUSSS VIRAL – by Fdj Emily Young
PIKER KERI – COVER VERSI REGGAE MAKNYUSSS VIRAL – by Fdj Emily Young
PIKER KERI – COVER VERSI REGGAE MAKNYUSSS VIRAL – by Fdj Emily Young

buy youtube views, video seeding, viral video VideoViralViews.com